Kwaliteitshout tegen scherpe afhaal prijzen

Van Wijk Houthandel levert diverse soorten ruw hardhout in vele verschillende kopmaten. We hebben Dark Red Meranti, Sapeli Mahonie, Tulipwood, Oregon Pine en  Grenen ruim op voorraad.

Naar wens geschaafd & verlijmd

Tegen een geringe meerprijs is het mogelijk het gekochte hout meteen op maat te laten schaven, hiervoor maken we gebruik van onze aangrenzende werkplaats, op geschaafd hout zit bij ons dan ook een zeer snelle levertijd. Ook bestaat de mogelijkheid het hout te verlijmen, hiervoor hebben we krachtige en grote persbanken. We maken alleen gebruik van kwalitatief hoge lijm. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hout bestellen:

Voor offerte email naar: info@vanwijkhoutindustrie.com of neem contact op via 020 6813383.

E-mails worden continu in de gaten gehouden, zo kunnen wij een korte levertijd garanderen. Voor een juiste afhandeling is het echter noodzakelijk meteen de juiste gegeven door te sturen.

  • Houdt uw vragen zo kort en bondig mogelijk.
  • Geef alle maten in mm op, bij voorkeur dikte x breedte, aantal van een bepaalde lengte. (bijv: D 60 x B 122 mm 5 stuks van 145 mm lengte.)
  • Geef duidelijk aan of u geschaafd, geprofileerd of ruw hout wilt.
  • Alle soorten profiel zijn voor ons geen probleem, maar daarvoor hebben we dan wel een duidelijke voorbeeld of tekening voor nodig.

Voordat wij een bestelling in productie kunnen nemen vragen we een minimale aanbetaling van 50% en voor profiel werk een aanbetaling van 100%.
Wanneer de aanbetaling binnen is nemen wij de bestelling zo snel mogelijk in productie en zorgen we dat het snel geleverd kan worden.

Geopend op werkdagen van 07:30 tot 15:45!