Als hèt van hout gemaakt kàn worden, maken wij het!

Alles wat van hout gemaakt kan worden maken wij. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke kenmerken van ons bedrijf, daarom zijn we altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen in onze aangeboden producten.

Een goed voorbeeld hiervan is Van Wijk Dutch Design, dit is onze dochteronderneming die zich heeft gespecialiseerd in het maken we houten design wastafels.

Bij gevelrenovatie snappen wij als geen ander hoe belangrijk goede isolatie is. Isolatie is van grote invloed op het comfort gevoel in huis en het bespaard uiteindelijk veel geld op je energierekening. Onze kozijnen en deuren voldoen dan ook aan de hoogste isolatiewaarden in de markt. Ze zijn voor u de grens tussen warmte en kou en het isoleren van geluid.

Zeker in het stedelijke gebied komt er veel geluid van buiten. Voor bewoners van monumentale panden in het centrum van de stad kan dit voor veel overlast zorgen. Echter zijn monumentale panden gebonden aan strenge eisen wat betreft het vervangen, renoveren en restaureren van de ramen, deuren en kozijnen. Wij bij Van Wijk Houtindustrie hebben echter een innovatief schuifraam systeem (SchuifDicht) die is goedgekeurd door de Commissie voor Welstand en Monumenten Amsterdam. Dit systeem is al bij diverse monumentale panden in Amsterdam uitgevoerd.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Binnendeur-Van-Wijk-Houtindustrie

Binnendeuren van hout

  • Winkelgevel vervangen - Nieuwe situatie af

Winkelgevel renovatie